+386 8 205 94 63, +386 41 247 554 info@spiriton.si

coaching

s Points of you® orodji

coaching za podjetnike

Osebni coaching

Podjetnikom namenjen osebni coaching je usmerjen v odpravo stresa, postavljanje prioritet in izboljšanje kakovosti življenja. Za hitre rezultate uporabljamo priznano “ADAPT” metodo, ki jo skupaj nadgradimo s potrebnimi akcijskimi načrti in vajami.

Ste vedno pod pritiski? Imate občutek, da vas nihče ne razume? Rezervirajte brezplačen klic kar takoj.

 

Podjetniški coaching

Podjetnikom namenjen osebni coaching je usmerjen v odpravo stresa, postavljanje prioritet in izboljšanje kakovosti življenja. Za hitre rezultate uporabljamo priznano “ADAPT” metodo, ki jo skupaj nadgradimo s potrebnimi akcijskimi načrti in vajami.

Ste vedno pod pritiski? Imate občutek, da vas nihče ne razume? Rezervirajte brezplačen klic kar takoj.

 

Problemske dalavnice s coaching orodji

Imate konkreten izziv, za katerega niste povsem prepričani kako ga premostiti? Bi radi, da se sodelavci aktivneje vključijo? Želite uvesti spremembe in se ob tem izogniti eventuelnemu odporu?

Coaching delavnica je odlično orodje, ki udeležence nagovori, da se postavijo v čevlje drugega ali na zadao nalogo pogledajo z nove perspektive. Uporaba Points of you orodij ozračje motivira in odpira potenciale posamezikov.

 

coaching za podjetja

Vodstveni coaching

Se spomnite najljubšega vodje, s katerim ste imeli priložost delati? In predvsem zakaj?

Lestvica karakteristik, ki so najbolj zaželene danes izgleda takole:

  1. Sposobnost delegiranja.
  2. Komuniciranje,
  3. Smisel za humor.
  4. Samozavest.
  5. Zavzetost.
  6. Pozitiven odnos.
  7. Ustvarjalnost.
  8. Sposobnost navdiha.
  9. Intuicija.
  10. Iskrenost.

Poleg vseh naštetih karakteristik, bo današnji vodja uspel le, če bo tudi uspešen coach. Ne zamudite priložnosti razvijati sodelavcev, ker se ne razvijate sami. Metode GROW, ADAPT, SOS, ACE vam lahko delo izjemno olajšajo.

Korporativni coaching

Organizacije, ki vključujejo coaching v svojo kulturo, beležijo trajnostne izboljšave na ključnih področjih, vključno z notranjimi in zunanjimi komunikacijami, produktivnostjo, odnosom zaposlenih ter zaposlovanjem in stalnostjo sodelavcev. 

Korporativni coaching združuje osnovne veščine coachinga s poglobljenim razumevanjem jezika, dinamike, procesov in kulture organizacij – naj gre za velika podjetja, mala in srednja podjetja ali javni sektor, za vse uporabnike.

 

Team building s Points of you® orodji

Uglašena in motovirana ekpa je temelj vašega uspeha. Dajte sodelavcem možnost, da spoznajo sebe, zakonitosti komunikacije, izvejo kako prepoznati sogovornika in izvedeti za njegove resnične potrebe in zahteve. Dajte sodelavcem orodja za trajno motivacijo in skupen uspeh.

Delavnica v trajanju 4 ure bo vašim sodelavcem ponovno vzbudila timski duh in dala dodaten zagon. Zakaj ne bi preizkusili trenutno najbolj učinkovitega orodja na trgu. Pokličite ali pišite za ponudbo.

 

AKADEMIJA POINTS OF YOU® in DELAVNICE

ORODJA

Izkoristite moč in prednosti najnovejših in kreativnih orodij za delo s sodelavci iz zbirke Points of you®.  V naši zbirki najdete The Coaching Game, Faces in Punctum, ki vsaka na svoj način povezujejo levo in desno možgansko polovico.

Orodja lahko pri nas tudi naročite.

AKADEMIJA

Poglejte v koledar dogodkov in se prijavite na L1 in L2 delavnico v okviru Akademije Points of you®. Vsak udeleženec prejme orodja, originalen certifikat, odvisno od delavnice pridobi CCE točke, ki jih priznava tudi Mednarodna Coaching Zveza (ICF), podjetim se nudi poslovna priložnost postati del bogate mrežo trenerjev.

DELAVNICE PO MERI

Posebej za potrebe vaše organizacije in sodelavcev oblikovana coaching delavnica je najhitrejše orodje do skupinskega razvoja potencialov, odpiranja kreativnosti in vspodbujanja inovativnosti. Uporabite ustvarjalnost skupinskega dela za reševanje konkretnih izzivov s preizkušenimi postopki POY.

Waaw, tole je bilo naravnost osvežujoče! Dalo mi je misliti. Ne samo zdajle, tudi za doma.  Zagotovo pridem na ponovno delavnico, ki bo na voljo. Hvala.

Iztok, Kamnik

Zanimivo, odkrivajoče, naporno. Presenetilo me je, kako smo v majhni skupini imeli drugačne poglede na isto stvar. Priporočam tudi drugim.

Jana, Ljubljana

Irena coach

Rezerviraj svojo delavnico zdaj!

Spremljaj nas

EnglishSlovenian