Če bi bil denar vaš ljubimec, bi sploh še seksali?

Kaj rečete denarju, da gre stran od vas? V čem je vaše obnašanje napačno?

 

Predstavljajte si denar kot ljubimca, ki potrka na vaša vrata in kako se odzovete na njegov prihod?

Spet te ni zadosti, ne vidiš, koliko položnic moram plačati, nikoli te ni dovolj; kot ljubimec bi se počutili prav resnično trapasto na vratih in si želeli, da nikoli ne bi potrkali na ta vrata.

Zakaj si tako dolgo hodil, kje si se obiral, moral bi priti že pred dnevi, meseci, pozen si; kot ljubimec bi se zagotovo počutili neželenega in jo ucvrli k sosedu, kjer tovrstnih očitkov ne bi poslušali. Zamislite si, da rečete ljubimcu, kdaj mu mora priti, kolikokrat, ga prisiliti, da mu pride, ko se vam zazdi, hecno, kajne. Tega vendar ne počnemo svojim ljubimcem. Zakaj se torej tako obnašamo do denarja? Bistvo je, da odpustimo denarju v preteklosti, da nas je pustil na cedilu, da se ni pojavil pravi čas. Da se znebimo pritiska, ki ga izvajamo nanj, ker ga ravno zaradi tega ni v naši posteljiJ, saj ga vztrajno odrivamo od sebe.

Porabljen si za elektriko, vodo, komunalo, hrano. In še to in to moram plačati; in kaj se zgodi? Ljubimec potrka na vaša vrata, pričakuje ljubezen, nežnosti, pozornost, vi pa ga kratko malo na zadnja vrata odpeljete dalje in mu poveste, da ste ga že razdelili. Komu? Kam? Nič mu ni jasno! Tudi vam ne bi bilo! Ti si že porabljen. Žal si moj ljubimec, ampak danes ne bo nič. Greš dalje. S tem ustvarjate neoseben stik z denarjem, energijsko se ne povežete z njim in se avtomatično odtegnete energiji prejemanja denarja. Ne dovolite si, da bi vas vaš ljubimec denar ljubil, ker ste se opekli v preteklosti. Rečete si: »Denar bom obravnavala kot neosebno bitje, da me ne bo mogel prizadeti.« Pri tem pa pričakujete, da bo denarja v vašem življenju v obilju. Zaljubite se v denar! Je vaš spremljevalec. Ljubite ga. Poimenujte ga. Namenite mu nežnosti. »I Love you money!« Naj se ljubezen vrača k vam.

Kaj še rečete denarju, da gre proč? Koliko vas ima percepcijo, da vam da vesolje toliko kot rabite?

Rabim 400 €, si rečete. In denar potrka na vrata. Ravno 400 € ga je, čeprav vam v isti sapo pove, da ga v avtu čakajo prijatelji, sorodniki, vendar niso prišli, ker ste naročili samo 400 €. Ha, ha, ha,….drama. Sami ste si odvzeli priložnost prejemanja. Omejili svoje pritoke. Odločili ste se, da samo toliko prestopi prag vaše hiše.

Ko se je denar pojavil, ste si rekli, da si tega ne zaslužite? Stranka vam za dobro delo želi plačati 100 €, medtem ko je redna cena vaše storitve 70 €, pa ne sprejmete napitnine ali pa ne v celoti. Omejuje vas ideja, da si ne zaslužite denarja. Nikar ne razmišljajte logično in realno. Prepustite se obilju vesolja, ki vam da lahko več, kot ste si sploh lahko zamislili. Tudi z ljubimcem si rečete, da vas preveč razvaja, je preveč razumevajoč, da si ga ne zaslužite. In tako se res zgodi. Nikar! Ne omejujte se. Zaslužite si, da nekdo poskrbi za vas. Da imate dovolj denarja, da ste ljubljeni, da uživate v obilju. Denar NI zlo!JJ

Koliko od vas misli, da morate denar porabiti, ko ga imate? Greste po nakupih, si privoščite, da ga čim preje zapravite. Bi svojega ljubimca takoj začeli deliti z drugimi? Res ne bi rezervirali časa samo za vaju, da skupaj uživata na samem? Položaj pri denarju je identičen. Denarja ne zapravljate, kot ne zapravljate časa z ljubimcem, temveč skupaj prispevata kmetu za razvoj kmetije, ko kupita mleko, frizerki omogočata plačilo vrtca za otroka, ko gresta na striženje in podobno. Od vseh prejetih sredstev pa date 10 % na stran, da lahko stalno praznujete prisotnost denarja v vašem življenju, tako ko imata samo vidva intimne trenutke s svojim ljubimcem. In še komentar. Tudi v primeru hitre zapravljivosti imamo opravka s predsodkom, da si denarja ne zaslužimo.

Zaradi denarja sem v stalnem strahu, depresiji, čutim utesnjenost in podobno….

Vse to in še več ter kako se znebiti blokad odkrijte z Rikko v njenem videu na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=QvsgQNhB5Fw. Res me je navdušila<3<3

 

 

 

Comments are closed