O nas

Irena

Irena

Pozdravljeni!

Upamo, da boste z odprtim srcem in umom sprejeli naše zapise in se nam z veseljem pridružili na srečanjih.

Blog je nastal z željo širiti pozitivne misli, svetlobo, izkušnje in biti v pomoč vsem, ki ste se znašli v drami življenja ali posla. Namenjen je tudi tistim, ki želite nekaj več in veste, da to nekje obstaja. Pri delu uporabljamo znanstvene in intiutivne metode, s poudarkom na energiji in lastnem kreiranju naše prihodnosti. V kolikor še vedno krivite za svojo smolo vse naokoli, čas je, da prenehate! Prihajajo namreč časi, ko s tem pristopom ne boste mogli več delovati in boste nazadovali tako osebnostno kot v poslu.

Irena Grofelnik zagovarja metodo evolucijskega vodenja. Z več kot 20 izkušnjami v gospodarstvu, je zadnja leta zasedala vodstvene položaje v domačih in mednarodnem podjetju. Je specialistka za prodajo in vodenje ter hotelsko poslovanje, zato jo najemajo tako domača kot tuja podjetja.

Po izobrazbi univ. dipl. ekon. za bančništvo in finance, je nadaljevala študij na Cotrugli Poslovni Šoli v Zagrebu in pridobila naziv MBA.  Redno se izobražuje na temo duhovega razvoja, aspektologije in meditativnih tehnik. Pri ameriškem inštitutu Crimson Circle pa je zaključila Šolo odnosov med spoloma.

Je tudi avtorica več člankov internetne revije Businescool.eu, portala Novipodjetnik.si in poslovnih priročnikov ter knjige Zakon o zaposlovanju tujcev in njegova uporaba v praksi.

Comments are closed.