Ponudba – treningi

 7 tehnik najboljših prodajalcev in še več

  • (dvodnevni trening prodajnega osebja)Bodi eno s trenutkom

Naučite svoje prodajalce uspešnih tehnik in povečajte njihovo uspešnost tudi za 50 %. Razmevanje prodajnega procesa je ključno za uspeh. Kako in kaj spraševati, kdaj molčati in kdaj argumentirati, so trenutki, ki jih obvladajo nadpovprečni prodajalci v svojem poslu. Naučite tega tudi svojo prodajno ekipo in jim zagotovite boljše rezultate.

Max število udeležencev 15.  Namenjeno vsem, ki smo v prodaji.

Info: irena@spiriton.si, 041 247 554


 

  • Organizacija prodajane ekipe na terenu

    (rutingi, dnevni cilji, focus grupe)graf

Organizairajte svojo prodajno strukturo. Priprava je 90 % uspeha. Naj bodo vaši prodajalci na terenu pripravljeni, organizirani in s jasnimi dnevnimi zadolžitvami oboroženi za pogovore s kupci.

Nemenjeno vodjem prodaje, direktorjem.

Info: irena@spiriton.si, 041 247 554


  • SMART finance (finančno načrtovanje, kalkulacije cene in spremljanje rezultatov).

 

Postavljanje SMART ciljev je pomembno tudi na finančnem področju. business

Zagotovite si realno finančno sliko s pravilnimi kalkulacijami, načrti in spremljajte rezultate na način, da bodo stimulativni za podjetje in zaposlene. Namenjeno vsem direktorjem in podjetnikom. Cena: po dogovoru, odvisno od obsega dela.

Info: irena@spiriton.si, 041 247 554


  • 5 najpogostejših pravilnikov, ki jih moram imeti v podjetju.

finance

Varnost podjetja je najpomembnejši temelj, na katerem lahko uspešno gradimo posel. Zavarujte se delovno-pravno, pravno in finančno. Naj bo vaše poslovanje tudi na papirju skladno z zakonom. Izplačila legalna in upravičena, pogodbena razmerja urejena in podatki zavarovani.

Najmenjeno direktorjem, vodjem pisarn in poslovnim sekretarjem. Svetovanje na uro.

Info: irena@spiriton.si, 041 247 554


Izjava o varovanju zasebnosti
Kako bomo poskrbeli za varovanje vaših podatkov?
Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.– Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon. Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor ste privolili v kontaktiranje. Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil. Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.
Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Naša spletna stran ne zbirajo vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite.
Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Naša spletna stran bo uporabila vaše osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Naša spletna stran ne bo posredovala vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni v našem podjetju so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

Comments are closed.